GPR assessor bij Duvast

Gepubliceerd op 25 juni 2019

Per 18 juni 2019 beschikt Duvast over een eigen GPR Gebouw assessor. Na succesvol het examen te hebben afgelegd heeft adviseur Ramon IJzebrink op 18 juni het GPR Gebouw assessor certificaat ontvangen.

Wat is een GPR Assessor?

Een GPR Gebouw Assessor is een GPR Gebouw Expert die de GPR Gebouw Assessorcursus en –examen heeft gedaan. Een GPR Gebouw Assessor valideert de GPR Gebouw-berekeningen van de opdrachtgever.
Voor de onderbouwing bij een MIA aanvraag is dit vereist. GPR Gebouw Assessoren zijn uiteraard ook gerechtigd GPR Gebouw Certificaten aan te vragen en uit te reiken. Ramon is één van de tien officiële GPR Gebouw assessoren.
 

Wat is een GPR Expert?

Een GPR Gebouw Expert heeft veel ervaring om in projecten met GPR Gebouw te werken. In de Expertcursus heeft deze professional de GPR-thema’s grondig uitgediept en is in staat complexe vragen te beantwoorden en betrouwbaar advies te geven.
De kennis van de GPR Expert is bewezen door het behalen van het GPR Gebouw Examen.
 

Wat is het verschil?

De GPR Gebouw Assessor valideert de berekening en heeft dus geen adviserende rol. Een GPR Gebouw Expert wel. Beide personen maken gebruik van de benodigde kwaliteitsprocedures.

Een GPR Gebouw Expert maakt de berekening en geeft daar akkoord op. Een GPR Gebouw Assessor controleert de GPR Gebouw berekening die geaccordeerd is op juistheid.

De Assessor zorgt hiermee voor een onafhankelijke toets.