Duvast en Combi sluiten 'Green deal'!

Gepubliceerd op 30 oktober 2018

Met de aanschaf van 3 volledig elektrisch aangedreven Hyundai IONIQ’s zet Duvast een belangrijke stap naar de nieuwe mobiliteit. Duvast en COMBI zijn innovatief gedreven ondernemingen die bezig zijn met de toekomst voor zowel het milieu, de maatschappij en hun business.

De toekomst begint vandaag en niet morgen!

“Met deze duurzaamheid in het DNA van ondernemen kon een duurzaam wagenpark dan ook niet uitblijven voor Duvast, aldus René Kuizenga (directie Duvast). Gezamenlijk zijn we op zoek gegaan naar de beste oplossing voor onze medewerkers. Zo kwamen we tot een mooi vernieuwd wagenpark met volledig elektrische IONIQ’s waarvan de uitvoering puur gemaakt is van duurzame materialen. Op een volle batterij kan er tot wel 225 km mee worden gereden, zonder uitstoot. Door de snellaadfunctie is van een lange laadtijd geen sprake. Na 15 minuten laden kan weer 100 km worden gereden. De auto’s passen hiermee uitstekend in ons mobiliteitsprofiel!”

Jan Lenters (directie COMBI): “Het bewustzijn en enthousiasme om mee te werken aan duurzame mobiliteit groeit gelukkig snel. Met deze ‘Green Deal’ is er een belangrijke stap gezet richting een beter milieu en een gezonde toekomst.