Coronavirus

Gepubliceerd op 16 maart 2020

Ook bij Duvast heeft het coronavirus impact op onze dienstverlening. Wij proberen onze werkzaamheden zo veel mogelijk door te laten gaan en nemen daarbij de adviezen van het RIVM serieus.  Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om de veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers te waarborgen, houden wij ons strikt aan deze maatregelen. Dit heeft gevolgen voor onze bedrijfsvoering.

Maatregelen

  • Wij proberen de opnames van energielabels, bouwplaatsbezoeken, luchtdichtheidsmetingen etc. zo veel mogelijk door te laten gaan:
    - Bij deze opnames is enkel toegang tot het pand noodzakelijk, verder kunnen onze adviseurs goed hun gang gaan zonder in contact te komen met u of met uw medewerkers.
    - In overleg met de opdrachtgever proberen wij bij een maximale bezetting van 5 personen (met de noodzakelijke maatregelen) opnames van panden voort te zetten.
  • Verder proberen wij het contact met opdrachtgevers zo veel mogelijk telefonisch, digitaal of via videoverbinding te laten verlopen.
  • Wij werken zo veel mogelijk van uit huis maar zorgen dat ons kantoor op minimale bezetting door draait, met de benodigde beperkingen. 
  • Conform de richtlijnen van het RIVM blijven werknemers met klachten als verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts thuis

Wij blijven tijdens de gebruikelijke kantoortijden bereikbaar op ons telefoonnummer 0523 744 060 of via ons emailadres info@duvast.nl

 

Richtlijnen RIVM